Küldetésünk

CSABAcast Kft. küldetése

A CSABAcast Könnyűfémöntöde Korlátolt Felelősségű Társaság fő tevékenysége a nyomásos alumínium öntvények előállítása, felületkezelése, megmunkálása és szerelése. Vevőink elsősorban az európai, főleg német autógyárak, néhány autóipari rendszerbeszállító, de szállítunk alumínium alkatrészeket több, nem az autóiparban működő vállalkozásnak, amelyek közül a Bosch Csoport tagjaként működő Buderus GmbH-t és a Miele konszernt emelnénk ki.

 

Vevőközpontúság

Ügyfeleink egyéni igényeit tartjuk szem előtt, minőségi szempontból kifogástalan és pontos határidőben történő kiszolgálással. Munkánkat a szakértelem, az innováció, a rugalmasság és a gyors döntéshozatal határozza meg. Törekszünk a közös problémamegoldásra és a folyamatos gyártástechnológiai fejlesztésre.

Munkavállalók

Motivált, magas szinten teljesítő és tisztességes kollégákkal dolgozunk együtt. Elvárjuk a kezdeményező hozzáállást, az önállóságot, a csapatszellemet és a felelős magatartást. Munkavállalóinkat folyamatosan képezzük, megőrizzük a munkahelyeket.

Felelős vállalati működés

Hosszú távon gondolkodunk, így meggyőződésünk, hogy erőforrásaink kezelése, valamint munkatársaink megbecsülése hosszú távon erősítik vállalatunkat. A társaság nyereségének jelentős részét visszaforgatjuk beruházásainkba, ezáltal is biztosítva a termelési technológia fejlődését, maximális hatékonyságát. Kiemelt hangsúlyt fektetünk munkatársaink és a társadalom iránti felelősségvállalásra.
 
Kölcsönös bizalom és tisztelet

Közös munkát csak bizalommal, őszinte és nyílt kommunikációval lehet végezni. Egy olyan vállalatot hozunk létre, melynek mozgatórugója az együttműködés.