Bemutatkozás

A CSABAcast Könnyűfémöntöde Korlátolt Felelősségű Társaság fő tevékenysége a nyomásos alumínium öntvények előállítása, felületkezelése, megmunkálása és szerelése. Vevőink elsősorban az európai, főleg német autógyárak, néhány autóipari rendszerbeszállító, de szállítunk alumínium alkatrészeket több, nem az autóiparban működő vállalkozásnak, amelyek közül a Bosch Csoport tagjaként működő Buderus GmbH-t és a Miele konszernt emelnénk ki.

A gyártáson kívül a tervező csapatunk alkatrészek, valamint öntőszerszámok, készülékek tervezését is végzi. A VW csoport részére már szállítunk saját fejlesztésű alkatrészt is, ami nagy büszkeséggel tölti el a csapatot. Számunkra nagyon fontos, hogy a vevőnk elégedett legyen; reméljük, lehetőségünk nyílik a jövőben is új termékek fejlesztésére.

csabacast rolunk

A CSABAcast Könnyűfémöntöde Korlátolt Felelősségű Társaság 2008. július 9-én alakult, a felszámolás alá került ADAcast Könnyűfémöntöde Korlátolt Felelősségű Társaság tevékenységének a folytatására, a magas technikai színvonalú, több évtizedes múltra visszatekintő termelés továbbvitelére és a munkahelyek megőrzésére.


A CSABAcast Kft. az egykori ADAcast Kft-nek nem jogutódja, attól teljesen független jogi személy, aki a reorganizációt a szakembergárda átvételével, a termelőeszközök megvásárlásával, a vevőkkel történt új szerződések megkötésével, ezzel egyidejűleg a beszerzés, a termelés, az értékesítés és a menedzsment teljes átszervezésével, illetve racionalizálásával hajtotta végre.

A CSABAcast Kft. már az alapítását követő első tört évben is nyereségesen működött és azóta is minden évben nyereséget termelt.

Ma a CSABAcast Kft. tőkeszerkezete a nemzetközi sztenderdeknek mindenben megfelel, likviditási helyzete stabil.

A társaság 2015-ben az Apc-on (Heves megye) található bérelt telephelyétől mintegy 1 km-re, a 21-es út mellett közvetlenül 84.000 m2-es, fejleszthető ipari területet vásárolt, megtervezte az új termelő-csarnokait és benyújtotta az erre vonatkozó építési-engedélyezési terveket a hatóságokhoz. A cél az önálló telephely megépítése és mielőbbi használatbavétele volt.

2018 óta már önálló telephelyen működünk.

A költözés nagyban megváltoztatta a cég életét, annak minden résztvevőjével együtt. Nagy lépés volt ez, dinamikus növekedésünknek a következő állomása. Növekedésünk jelentős az elmúlt években, ezzel is növelve a tőkeerősségünket és stabilizálva a piaci helyzetünket.

csbacast rolunk
csabacast rolunk
csabacast rolunk
csabacast rolunk 6